Próba nyelvvizsga

Alapítványunk által működtetett nyelviskolában évente többször megszervezésre kerül próba nyelvvizsga, melynek keretein belül a nyelvvizsgázni készülő diákoknak lehetőségük van pontos visszajelzést kapni tudásszintjükről. A célja a próba megmérettetésnek, hogy a tanulók megtanulják a vizsga valódi menetét, kipróbálják magukat stressz helyzetben és megtudják milyen érzés órákig koncentrálni és teljesíteni.
Ennek eleget téve több diákunk is lelkesen velünk tölti és a próba megmérettetésre szenteli a napját, s mint mindig kiderül nagyon hasznosan.
A próba nyelvvizsga lehetővé teszi több diákunknak is, hogy pontos visszajelzést kapjon tudásának szintjéről és annak hiányosságairól. Kipróbálhatják milyen érzés az idő rövidségének tudatában megoldani egy valós tesztet.
Próba nyelvvizsgákat folyamatosan szervezünk minden szinten és több nyelvvizsga típusból is. A nyelviskola által vállalt nyelvvizsgákról információt részletesebben a Skills Nyelviskola honlapján olvashat.