II. Nyitott Udvarok Napja 2015

A Mediátor Egyesület és a Pécsi Holding Zrt közös szervezésében idén is megrendezésre került a Nyitott Udvarok Napja. Az idei rendezvény célja az volt, hogy bemutassák és közelebb hozzák egymáshoz a helyi és a térségben aktív civil szervezeteket és az érdeklődőket. Így kaphattuk azt a megtiszteltető felkérést, hogy részt vegyünk és tevékenységi körünknek megfelelően elhelyezve bemutassuk tevékenységeinket és programjainkat. Pécs belvárosának neves udvaraiban számos civil szervezet mutatkozott be jobbnál jobb műsorokkal.
Mi rajzversennyel és játékos angol feladatokkal tettük színesebbé a Hild udvarba érkező gyermekek és felnőttek délutánját. Amíg a gyerekek alkottak a szülőknek lehetőségük volt angol tesztet kitölteni, részletesebben olvasni tevékenységeinkről és beszélgetni alapítványunk elnökével.
Habár az időjárás nem kedvezett, a gyermekek kedvét nem tudta elvenni és lelkesen készítették rajzaikat, melyekért lufi ajándékban részesültek.
Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt!