Érettségi felkészítés 2016

A Heliopolis Alapítvány megbízásából a Skills Nyelviskola és az Esze Tamás Gyermekotthon között létrejött egy jótét program, melynek keretein belül 2016 elején diákjaink között köszönthettük néhány fiatal felnőttet az otthonból.

A nyelviskola és alapítvány egy 10 hetes kurzust biztosít számukra teljesen térítésmentesen. A gyerekek célja, hogy sikeres érettségi vizsgát tegyenek és az ezzel lehetőségük legyen a továbbtanulásra, ami lakhatásuk alapfeltétele az otthonban. A kurzus sikeresen lezárult, melyet tanítványaink megkoronáztak sikeres érettségi vizsga eredményeikkel. Megszerzett eredményeikkel sikeres felvételt nyertek és tanulmányaikat folytatják, hogy minél könnyebben el tudjanak helyezkedni a munkaerő piacon a jövőben.

A gyerekek a nyelvi képzésen kívül tanáraink és önkénteseink mentoráltjaivá is váltak. Segítséget nyújtunk nekik kiválasztani a tudásukhoz és lehetőségeikhez legjobban illő továbbtanulási lehetőséget, motivációt és támogatást nyújtva nekik, hogy elhiggyék nekik is sikerülhet!

Köszönjük szépen a Skills Nyelviskola tanárainak!

41            39    40