Legyél Te is angyalka! – karácsonyi ünnepség

Lezárult a Legyél Te is angyalka! karácsonyi adománygyűjtés

Sikeresen lezárult a Legyél Te is angyalka! adománygyűjtésünk, melynek segítségével az intézményünkben tanuló 6 kiskorú állami gondozott gyermek karácsonyát tudtuk megszépíteni ajándékokkal.

Sütemény, szendvicsek, üdítő és persze a kihagyhatatlan “Kölyök pezsgő” társaságában zártuk az év utolsó angolóráját. Az óra végeztével a gyerekek vezető tanára és alapítványunk elnöke pár szóval értékelte a közös munkát és közösen kiértékeltük az évet. A gyerekek már hetek óta kérdezgették tőlünk, hogy meddig járhatnak még hozzánk, az órák végén mindig számolgatták a jelenléti íven a hetek múlását, ugyanis az eredeti megállapodás szerinti 10 hét sajnos lassan véget ér. A karácsonyi ünnepséget tökéletes alkalomnak éreztük arra, hogy megosszuk a gyerekekkel a jó hírt, miszerint alapítványunk pályázatot nyert, így képzésüket hivatalosan a tanév végéig meghosszabbítottuk.

Fokozva a hangulatot, a koccintás után átadtuk a gyerekeknek az ajándékokat. Mindenki személyre szóló angol nyelvű könyvet kapott, ami a legjobban illik az elmúlt hónapokban megismert személyiségükhöz. Természetesen a legnagyobb örömet a közös színház okozta, melynek végeredménye az Operett színházban bemutatott Fame című musical lesz, melyet január 6-án közösen fogunk megnézni.

Az est további részében saját készítésű angol nyelvű Activity társasjátékkal játszottunk angol nyelven. A játéknak a nehezítés ellenére is akkora sikere volt, hogy több kört is játszottunk, mire a gyerekeknek el kellett indulniuk vissza az otthonba.

Ezúton szeretnénk itt is megköszönni minden kedves angyalkának, aki hozzájárult, hogy jókedvvel, szép élményekkel és reménnyel teljesen zárják a gyerekek az évet.  Továbbá köszönjük vezető tanáruknak, Lillának, a fáradalmas munkát, a Skills Nyelviskola tanárainak a sok segítséget és a Heliopolis Alapítványnak a program megalkotójának.

Az alábbi képekkel kívánunk mi is boldog békés ünnepeket és sikereken gazdag új évet!