Lehetőség, tudás, jövő!

Idén először alapítványunk is jogosult adó 1% fogadásra. Most Te is segítheted intézményünkben tanuló állami gondozott gyermekeket. Egy felajánlott adó 1% értéke nálunk egy csoport egy heti angolóráit fedezi!

Sok kicsi VALÓBAN sokra megy!

A felajánláshoz a kövektező adatokra lesz szükséged:

 Név: Heliopolis Alapítvány

Adószám: 18328947-1-42

 NYILATKOZAT

 

Hogyan ajánlhatod fel?

  • Ha egyéni vállalkozó vagy: Ha a február 25-ig leadott adóbevallásodban nem nyilatkoztál az 1%-ról, május 22-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatodat a NAV-nak a 16EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton.
  • Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat: Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán online is rendelkezhetsz az 1%-ról néhány kattintással május 22-ig. Ha nincs ügyfélkapud, töltsd ki az 16EGYSZA nyomtatványt és 2017. május 22-ig postázd el a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek.
  • Ha munkáltatód készíti el és nyújtja be adóbevallásodat: A 16EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatod a munkáltatódnak, vagy 2017. május 22-ig papír alapon vagy ügyfélkapun keresztül elektronikusan eljuttathatod a NAV-nak.
  • Ha magánszemélyként küldöd be adóbevallásodat: Elektronikusan rendelkezhetsz az 1653 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheted a NAV-nak 2017. május 22-ig.

 

Ha még kérdésed van az 1% kapcsán, itt megtalálod a választ >>>

  Érvek mellettünk:

 

       

  

   

    

    

  

1 comment for “Lehetőség, tudás, jövő!

  1. Kata25
    2017-04-14 at 08:00

    Mindenképpen nektek megy! Szuperek vagytok!

Vélemény, hozzászólás?