Kiválasztási orientációkat tartottunk

Kiválasztási orientációkat tartottunk 5 gyermekotthon növendékeinek.

Június első hetében megtartottuk kiválasztási programunkat az angolul tanulni vágyó, állami gondozásban nevelkedő gyermekek között.

A különböző korosztály, iskola és előtanulmányok miatt nem lenne igazságos ha az angol nyelvtudás alapján választanánk ki a tanulivágyókat, így összeállítottunk egy programot, ahol a gyerekek logikai, csapatszellem és egyéni teljesítményre épülő játékos feladatokat oldanak meg. A kiválasztási orientáción a fő szempontok a : motiváltság, magaviselet, szorgalom és a kitartás kaptak helyet.

Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a sokszor önbizalom hiánnyal küzdő, céltalan gyerekeknek célt kell adni először a kezükbe, így programunk egyik fontos állomása a jövő kép vizualizálás és életvonal egyenes készítés.

Önkénteseink között köszönthettünk nyelviskolánk diákjait, középiskolásokat, akik közösségi munkájukat végezték nálunk és lelkes segítőket. Ez úton is szeretnénk megköszönni önkénteseinknek az odaadó és kitartó segítségüket.

A Kiválasztási orientációk eredményeképp 15, 12 és 21 év közötti gyermek kapja meg a lehetőséget, hogy hogy a Skills Nyelviskola tanárai közreműködésével fejleszthesse angol tudását ezen a nyáron és a következő tanévben.

Képeket találhattok a Galériánkban.