Félmillió Forinttal támogat minket a Magnet Bank

Tavaly ősszel alapítványunk pályázatot nyújtott be a Magnet Bank KAP programjára, melyet sikeresen elnyert december elején.

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő civil szervezeteket. Így  a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

2017-ben összesen 55.711.484  Ft-os rekord összegről döntöttek ügyfeleink, és ennek köszönhetően 45 szervezet érte el a számára álomösszeget, a maximum egymillió forintot.

Ebből alapítványunk 500.000 forintot igényelt és 500.678 Ft került kifizetésre pénzforgalmi számlánkon. A program megvalósulása végén megnézhetitek hivatalos beszámolónkat is, de addig eláruljuk, hogy a pénzből a kiválasztási orientáción kiválasztásra került gyermekek képzésére fordítjuk, hogy elérjék személyes sikereiket.

Képes beszámolókkal a gyermekekről és személyes céljaikról hamarosan érkezünk, ha a gyerekek visszaérkeztek a júliusi táborokból, addig is jó pihenést kívánunk és köszönünk szépen minden segítséget önkénteseinknek, támogatóinknak és a Skills Nyelviskola tanárainak.