Új mentoráltunk

Alapítványunk elkötelezett a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére ezért az állami gondozott gyermekek mellett egy hátrányos helyzetű tehetséget mentoráltunk a nyár folyamán.

Bettina a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetének hallgatója és diplomájának megszerezéséhez szükséges nyelvvizsgára szeretne felkészülni.

Bettina a Polgár Alapítvánnyal közös együttműködésnek köszönhetően vehetett részt a Skills Nyelviskola és a Heliopolis Alapítvány közös intenzív nyelvi képzésén. A Polgár Alapítvány biztosította Bettinának a budapesti szállását, mi pedig teljesen térítésmentes intenzív képzést két héten át. Tanárával, Szabó Lillával a két hét alatt minden nap tanultak, melynek lezárultával egy próba nyelvvizsgát tehetett intézményünkben.

Bettinában egy elkötelezett, motivált és végtelenül kedves személyiséget ismerhettünk meg, akinek ezúton is szeretnék nagyon sok sikert kívánni jövőbeni tanulmányaihoz.

Köszönjük szépen Szabó Lilla munkáját.