Karácsonyi ünnepség 2017

2017. december 20-án megtartottuk karácsonyi ünnepségünket és évbúcsúztatónkat. Ismét szeretnénk megköszönni az angyalkáknak, akik lehetővé tették, hogy idén is ajándékokkal és ünnepséggel tudtuk meglepni a gyerekeket. Külön köszönet egy nagyon kedves diákunknak a nagylelkű felajánlásért.

Az év utolsó angolóráján szokás szerint karácsonyi programokkal és játékos angol nyelvű feladatokkal búcsúztunk el egymástól. Idén is nagy sikernek örvendett házi készítésű Activity játékunk, amit persze kizárólag angol nyelven játszottunk és Pap József kollégánk jóvoltából az “akasztófa játék” karácsonyi kiadásban.

Idén sem maradhatott el a csillagszóró gyújtás, ami mindig hatalmas élmény nekünk és a gyerekeknek egyaránt.

A gyerekek karácsonyi ajándékaként színházba megyünk január 12-én 19:00 órakor a Vígszínházba, ahol a Földrengés Londonban című darabot fogjuk megnézni. A kollégák és a gyerekek is nagyon várják a programot!