Adó 1%

Segítsd adó 1%-oddal az állami gondozásban nevelkedő gyermekek oktatását!

Az szja egy százalék felajánlásához az alábbi adatokra van szükséged:

Név: Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány
Adószám: 18328947-1-42

Nyilatkozat

Hogyan ajánlhatod fel?

Ha egyéni vállalkozó vagy: Ha a február 26-ig leadott adóbevallásodban nem nyilatkoztál az 1%-ról, május 22-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatodat a NAV-nak a 17EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton.

Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat: Az erre a célra kialakított 17EGYSZA nyomtatványt kitöltve, 2018. május 22-ig eljuttathatod ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton a NAV-nak. Az adóbevallás-tervezet online javítása közben is lehetőséged van az 1%-ról rendelkezni.

Ha munkáltatód készíti el és nyújtja be adóbevallásodat: A 17EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatod a munkáltatódnak, vagy 2018. május 22-ig papír alapon vagy ügyfélkapun keresztül elektronikusan eljuttathatod a NAV-nak.

Ha magánszemélyként küldöd be adóbevallásodat: Elektronikusan rendelkezhetsz az 1653 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheted a NAV-nak 2018. május 22-ig.

Köszönjük szépen a bizalmadat!

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.