Legyél Te is angyalka

Segítesz eljutnunk színházba?

Idén is szeretnénk megszépíteni az intézményünkben tanuló állami gondozott gyermekek karácsonyát és ehhez a segítségeteket szeretnénk kérni.
Az év során több, mint 50 gyermekkel volt lehetőségünk különböző programokat szervezni, és ezen gyermekek közül szeretnénk színházi élménnyel megajándékozni azokat, akik hétről hétre kiemelkedő munkájukkal és szorgalmukkal kiérdemelték.

A program

Legyél Te is angyalka és szépítsd meg 1 állami gondozott gyermek karácsonyát! December 20-án szerdán a karácsonyi szünet előtti utolsó óra után szeretnénk meglepni a gyerekeket egy kis ünnepséggel. Mi készülünk szendvicsekkel, sütivel és pogácsával, azonban az ajándékcsomagokhoz a segítségeteket szeretnénk kérni.

A tavalyi évben akkora örömöt jelentett a gyerekeknek a közös színházi élmény, hogy azt kérték idén is mehessünk. Ezt az üzenetet szeretnénk továbbítani angyalkáink felé és kérünk Titeket segítsetek, hogy elmehessünk ismét színházba. Az ajándékcsomagjukba idén szintén szeretnénk egy kis édességet is tenni a színházjegyek mellé.

A színházba idén 12 gyermekkel és 2 kíéső tanárral szeretnénk menni.

5000 Ft= 1 karácsonyi ajándékcsomag

60.000 Ft = 12 karácsonyi ajándékcsomag

Adományozni utalással vagy személyesen a nyelviskolában kihelyezett urnában tudtok. Az utaláshoz szükséges adatok:

Név: Heliopolis Alapítvány
OTP Bank: 11707000-21046928
Közlemény: Legyél Te is angyalka!
Köszönjük szépen!

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.