Támogatóink

Alapítványunkat támogató vállalatok és szervezetek

> Arany fokozatú partnereink

Azon partnerek, akik vissza nem téritendő anyagi támogatással segítették az állami gondozott gyermekek ingyenes nyelvi képzését.


link>>

> Ezüst fokozatú partnereink

Azon partnerek, akik angol nyelvi képzésük árának megfizetésével támogatták intézményünkben tanuló állami gondozott gyermekek ingyenes nyelvi képzését.

> Bronz fokozatú partnereink

Azon partnerek, akik legalább 10 kg műanyag kupak összegyűjtésével támogatták az állami gondozásban nevelkedő gyermekek oktatását.

> Stratégiai Partnereink

Azon partnerek, akik termékük vagy szolgáltatásuk felajánlásával segítették az állami gondozásban nevelkedő gyermekek oktatását.

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.