Gyermekprogramok

gyermekprogramok szervezése gyermekotthonokba

Alapítványunk gyermekprogramokat szervez állami gondozásban nevelkedő gyermekek és fiatal felnőttek számára a gyermekotthonokban vagy külsős helyszínen. A programok felajánláson alapulnak és önkéntesek segítségével valósulnak meg.

Korábbi programjainkról írt beszámolókat elolvashatod a blogunkon
Elolvasom
és a képeket megtekintheted képgalériánkban.
Megnézem

Program felajánlásért keress minket az info@heliopolisalapitvany.hu email címen vagy a +3670/6711584 telefonszámon.

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.