Kupakgyűjtés

A Heliopolis Alapítvány megbízásából a Skills Nyelviskola diákjai, tanárai és önkéntesei 2014 óta folyamatosan gyűjti a kupakokat és időszakonként eljuttatja azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Sok kicsi sokra megy!

A gyűjtést 2014-ben Mátyás Zsófi megsegítéséért indítottuk, aki számára 5 kg-ot gyűjtöttünk a "Zsófi is járni fog!" mozgalom segítésére. Zsófi azóta átesett a műtéten, amiért a gyűjtést indították, bámulatos fejlődéséről itt olvashattok részletesebben.
A gyűjtés végén úgy döntöttünk, hogy a kiépült hálózattal másoknak is próbálunk segíteni, így az évek során a számok szépen növekedtek.
2017 első negyedévében 60 kg-ot gyűjtöttünk, a kupakgyűjtés folyamatos. Leadásra a központi irodánkban van lehetőség vagy nagyobb mennyiség esetén egyeztetés után elmegyünk érte.
Magánszemélyektől és vállalatoktól is érkeznek hozzánk kupakok. Támogatóink közül néhány kiemelt:

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!