Kupakgyűjtés

A Heliopolis Alapítvány megbízásából a Skills Nyelviskola diákjai, tanárai és önkéntesei 2014 óta folyamatosan gyűjti a kupakokat és időszakonként eljuttatja azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Sok kicsi sokra megy!

A gyűjtést 2014-ben Mátyás Zsófi megsegítéséért indítottuk, aki számára 5 kg-ot gyűjtöttünk a "Zsófi is járni fog!" mozgalom segítésére. Zsófi azóta átesett a műtéten, amiért a gyűjtést indították, bámulatos fejlődéséről itt olvashattok részletesebben.
A gyűjtés végén úgy döntöttünk, hogy a kiépült hálózattal másoknak is próbálunk segíteni, így az évek során a számok szépen növekedtek.
2017 első negyedévében 60 kg-ot gyűjtöttünk, a kupakgyűjtés folyamatos. Leadásra a központi irodánkban van lehetőség vagy nagyobb mennyiség esetén egyeztetés után elmegyünk érte.
Magánszemélyektől és vállalatoktól is érkeznek hozzánk kupakok. Támogatóink közül néhány kiemelt:

Legyél Te is kupakgyűjtő!

Gyűjts kupakot egyedül vagy a cégnél, mi segítünk eljuttatni a megfelelő helyre. Kisebb mennyiség esetén leadhatod az összegyűjtött kupakokat személyesen nálunk, nagyobb mennyiség esetén segítünk a szállításban. Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol első kézből értesülhetsz kupakgyűjtéssel kapcsolatos híreinkkel és információkkal.

Csatlakozok

2017/2018

2018. január

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.