Kupakgyűjtés

A Heliopolis Alapítvány megbízásából a Skills Nyelviskola diákjai, tanárai és önkéntesei 2014 óta folyamatosan gyűjti a kupakokat és időszakonként eljuttatja azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Sok kicsi sokra megy!

A gyűjtést 2014-ben Mátyás Zsófi megsegítéséért indítottuk, aki számára 5 kg-ot gyűjtöttünk a "Zsófi is járni fog!" mozgalom segítésére. Zsófi azóta átesett a műtéten, amiért a gyűjtést indították, bámulatos fejlődéséről itt olvashattok részletesebben.
A gyűjtés végén úgy döntöttünk, hogy a kiépült hálózattal másoknak is próbálunk segíteni, így az évek során a számok szépen növekedtek.
2017 első negyedévében 60 kg-ot gyűjtöttünk, a kupakgyűjtés folyamatos. Leadásra a központi irodánkban van lehetőség vagy nagyobb mennyiség esetén egyeztetés után elmegyünk érte.
Magánszemélyektől és vállalatoktól is érkeznek hozzánk kupakok. Támogatóink közül néhány kiemelt:

Legyél Te is kupakgyűjtő!

Gyűjts kupakot egyedül vagy a cégnél, mi segítünk eljuttatni a megfelelő helyre. Kisebb mennyiség esetén leadhatod az összegyűjtött kupakokat személyesen nálunk, nagyobb mennyiség esetén segítünk a szállításban. Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol első kézből értesülhetsz kupakgyűjtéssel kapcsolatos híreinkkel és információkkal.


Csatlakozok

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.