Mentor program

Térítésmentes nyelvi képzéseinket kiegészítve mentor programunkon a gyermekek minden hónapban új témakört és problémakört szeretnénk bevezetni a hétköznapjaikba. Ezekkel felhívjuk a figyelmüket a rájuk leselkedő veszélyekre (pl.: internetes zaklatás, mentál higiéné, drog prevenció stb.) és a jövőjük szempojából hasznos információkkal szolgálhatunk számára (pl. pénzügyi tanácsadás, közösségi média használat, higiéniai termékek megismerése, alapvető IT ismeretek stb.).

A témakörök megismerésével lehetőségünk nyílik életminőségük növelni és jövőbeni lehetőségeiket fejleszteni, a programban részt vevő gyermekeknél. Ezen felül közvetett módon az egyes gyermekotthonok összes növendékéhez el tudunk jutni, a mentorált diákokon keresztül.

Szeretnénk, hogy a gyerekek megismerkedjenek különböző szakterületekkel, ezzel is segítve a pályaválasztásukat és motivációjukat a továbbtanulás felé. Ezzel egyidőben jövőjük szempontjából meghatározó alapvető ismeretekre tegyenek szert. Ezen ismeretekkel térjenek vissza a gyermekotthonba, ahol tovább segíthetik társaikat, akik kisebbek náluk és/vagy nem vettek részt a programban. A jövőben példaként állhassanak az újonnan bekerülő gyermekek előtt az otthonban és tovább segíthessék a boldogulásukat saját életük fejlődésével egyidőben.

Szeretettel várjuk vállalatok jelentkezése

Lépjetek kapcsolatba velünk

Nézzük!

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.