Mentor program

Térítésmentes nyelvi képzéseinket kiegészítve mentor programunkon a gyermekek minden hónapban új témakört és problémakört szeretnénk bevezetni a hétköznapjaikba. Ezekkel felhívjuk a figyelmüket a rájuk leselkedő veszélyekre (pl.: internetes zaklatás, mentál higiéné, drog prevenció stb.) és a jövőjük szempojából hasznos információkkal szolgálhatunk számára (pl. pénzügyi tanácsadás, közösségi média használat, higiéniai termékek megismerése, alapvető IT ismeretek stb.).

A témakörök megismerésével lehetőségünk nyílik életminőségük növelni és jövőbeni lehetőségeiket fejleszteni, a programban részt vevő gyermekeknél. Ezen felül közvetett módon az egyes gyermekotthonok összes növendékéhez el tudunk jutni, a mentorált diákokon keresztül.

Szeretnénk, hogy a gyerekek megismerkedjenek különböző szakterületekkel, ezzel is segítve a pályaválasztásukat és motivációjukat a továbbtanulás felé. Ezzel egyidőben jövőjük szempontjából meghatározó alapvető ismeretekre tegyenek szert. Ezen ismeretekkel térjenek vissza a gyermekotthonba, ahol tovább segíthetik társaikat, akik kisebbek náluk és/vagy nem vettek részt a programban. A jövőben példaként állhassanak az újonnan bekerülő gyermekek előtt az otthonban és tovább segíthessék a boldogulásukat saját életük fejlődésével egyidőben.

Szeretettel várjuk vállalatok jelentkezése

Lépjetek kapcsolatba velünk

Nézzük!

2017/2018

2018. január

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.