Nyelviskola

Alapítványunk által működtetett oktatási intézmény

A Heliopolis Alapítvány nyelviskolát működtet Budapest belvárosában, ahol állai gondozásban nevelkedő és hátrányos helyzetű gyermekeknek és fiatal felnőtteknek nyújt térítésmentes képzéseket.

Magasan képzett és tapasztalt tanárok nyújtanak magán és csoportos oktatást, így a tanulók fejlődése kiemelkedő. A nyelviskola felkészítést tart érettségi vizgára, nyelvvizsgára és elmaradás esetén felzárkóztatást.

A magán képzés segít a tanulni vágyóknak azokra a területekre fókuszálni, amelyekre a leginkább szükségük van, mint például a szaknyelv, és lehetőségük van saját tempójukban teljes figyelem mellett tanulni. A csoportos oktatás alkalmával megtanulnak együttműködni a többi diákkal így személyiségük is nagy mértékben fejlődik.

A nyelviskola lehetőséget biztosít a kiválasztott hátrányos helyzetű gyermekeknek, hogy angolul tanuljanak, nyelvvizsgát tegyenek, ingyen részt vegyenek a iskola által szervezett rendezvényeken és megismerkedjenek diákjaival, kik magánszemélyek, családanyák, diákok, cégvezetők stb. Így lehetőségük van különböző emberekkel megismerkedni, tapasztalni egy másik légkört és ezáltal szélesebb látókört kiépítve látni a világ egy másik oldalát is.

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.