"Tudás a szebb jövőért!"

A Heliopolis „Minden Gyermek Érték” Alapítvány fő tevékenységi köreként kurzusokat tart a:

"Tudás a szebb jövőért!"

keretein belül.

egy angol nyelvi képzés, ahol állami gondozásban nevelkedő gyermekek és fiatal felnőttek készülhetnek fel középfokú nyelvvizsgára, közép- és emeltszintű érettségi vizsgára. Ez a képzés a gyerekek nyelvi szintjének fejlesztésére irányul, itt kiscsoportokban és egyéni órákkal nagy odafigyeléssel kizárólag állami gondozott gyerekek készülnek fel érettségi vizsgára és nyelvvizsgára. A cél, hogy biztonságos közegben, társaikkal, szabadon fejlődjenek és a szakképzett tanárok kihozzák a tanórákból a maximumot.

A tanórákon kívül mentor programot is indítunk diákjainknak, ahol minden hónapban olyan problémakört és/vagy témakört vezetünk be a hétköznapjaikba, ami a családi háttér és segítség nélkül hiányzik életükből. Ezzel egyidőben megismerkedhetnek különböző szakerületekkel, ami segíti pályaválasztásukat és motivációjukat a továbbtanulás felé. Ezen cél megvalósításához szervezünk szívesen fogad minden támogatást.

5000 Forint = 1 gyermek heti képzése
50.000 Forint= 1 gyermek komplett 10 hetes képzése

Adományával segíti munkánkat és ezzel Ön is hozzájárul, hogy esélyt kapjanak azok, akik hátránnyal indítják az életüket. Adományokat az alábbi bankszámlaszámon tudunk fogadni:

Heliopolis Alapítvány
OTP BANK: 11707000-21046928
Közlemény: „adomány”

Minden kedves támogatónk számára elérhetőek beszámolóink programjainkról és a gyerekek fejlődéséről az alapítvány hivatalos honlapján és facebook oldalán.

Köszönjük szépen a segítséget!

Hírek

2017/2018

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2018. január

Színházban jártunk

2018. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2018. február

Februárban az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Magnet Bank V. kerületi fiókjában megkaptuk a Hónap Civil szervezete címet, melynek jegyében a fiókban elhelyezett urnában összegyűlt összeggel minket támogathattatok.