"Tudás a szebb jövőért!"

A Heliopolis „Minden Gyermek Érték” Alapítvány fő tevékenységi köreként kurzusokat tart a:

"Tudás a szebb jövőért!"

keretein belül.

egy angol nyelvi képzés, ahol állami gondozásban nevelkedő gyermekek és fiatal felnőttek készülhetnek fel középfokú nyelvvizsgára, közép- és emeltszintű érettségi vizsgára. Ez a képzés a gyerekek nyelvi szintjének fejlesztésére irányul, itt kiscsoportokban és egyéni órákkal nagy odafigyeléssel kizárólag állami gondozott gyerekek készülnek fel érettségi vizsgára és nyelvvizsgára. A cél, hogy biztonságos közegben, társaikkal, szabadon fejlődjenek és a szakképzett tanárok kihozzák a tanórákból a maximumot.

A tanórákon kívül mentor programot is indítunk diákjainknak, ahol minden hónapban olyan problémakört és/vagy témakört vezetünk be a hétköznapjaikba, ami a családi háttér és segítség nélkül hiányzik életükből. Ezzel egyidőben megismerkedhetnek különböző szakerületekkel, ami segíti pályaválasztásukat és motivációjukat a továbbtanulás felé. Ezen cél megvalósításához szervezünk szívesen fogad minden támogatást.

5000 Forint = 1 gyermek heti képzése
50.000 Forint= 1 gyermek komplett 10 hetes képzése

Adományával segíti munkánkat és ezzel Ön is hozzájárul, hogy esélyt kapjanak azok, akik hátránnyal indítják az életüket. Adományokat az alábbi bankszámlaszámon tudunk fogadni:

Heliopolis Alapítvány
OTP BANK: 11707000-21046928
Közlemény: „adomány”

Minden kedves támogatónk számára elérhetőek beszámolóink programjainkról és a gyerekek fejlődéséről az alapítvány hivatalos honlapján és facebook oldalán.

Köszönjük szépen a segítséget!

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!