"Tudás a szebb jövőért!"

A Heliopolis „Minden Gyermek Érték” Alapítvány fő tevékenységi köreként kurzusokat tart a:

"Tudás a szebb jövőért!"

keretein belül.

egy angol nyelvi képzés, ahol állami gondozásban nevelkedő gyermekek és fiatal felnőttek készülhetnek fel középfokú nyelvvizsgára, közép- és emeltszintű érettségi vizsgára. Ez a képzés a gyerekek nyelvi szintjének fejlesztésére irányul, itt kiscsoportokban és egyéni órákkal nagy odafigyeléssel kizárólag állami gondozott gyerekek készülnek fel érettségi vizsgára és nyelvvizsgára. A cél, hogy biztonságos közegben, társaikkal, szabadon fejlődjenek és a szakképzett tanárok kihozzák a tanórákból a maximumot.

A tanórákon kívül mentor programot is indítunk diákjainknak, ahol minden hónapban olyan problémakört és/vagy témakört vezetünk be a hétköznapjaikba, ami a családi háttér és segítség nélkül hiányzik életükből. Ezzel egyidőben megismerkedhetnek különböző szakerületekkel, ami segíti pályaválasztásukat és motivációjukat a továbbtanulás felé. Ezen cél megvalósításához szervezünk szívesen fogad minden támogatást.

5000 Forint = 1 gyermek heti képzése
50.000 Forint= 1 gyermek komplett 10 hetes képzése

Adományával segíti munkánkat és ezzel Ön is hozzájárul, hogy esélyt kapjanak azok, akik hátránnyal indítják az életüket. Adományokat az alábbi bankszámlaszámon tudunk fogadni:

Heliopolis Alapítvány
OTP BANK: 11707000-21046928
Közlemény: „adomány”

Minden kedves támogatónk számára elérhetőek beszámolóink programjainkról és a gyerekek fejlődéséről az alapítvány hivatalos honlapján és facebook oldalán.

Köszönjük szépen a segítséget!

2016/2017

2017. január

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!